U Hrvatskoj gotovo svaka četvrta osoba pati od neugodnih, a nerijetko i vrlo bolnih hemoroidalnih tegoba.

Galerija


Galerija

Oni mogu potpuno zavladati našim životima, te osim fizičkih problema, potencirati i dodatnu razinu stresa, tjeskobe i nelagode.

No, gotovo svi preparati dostupni na tržištu – uglavnom u obliku krema, masti, čepića ili čajeva - djeluju kratkoročno i donose samo trenutno i blago olakšanje razbuktalih simptoma kada počnu negativno utjecati na naš dnevni ritam.

Upravo zato je pojava Pilexa u hrvatskim ljekarnama velika prekretnica koja iz temelja mijenja pristup rješavanju hemoroidalnih tegoba. Pilex je potpuno prirodan preparat iznimne i klinički dokazane učinkovitosti: svi hemoroidalni simptomi u samo nekoliko dana potpuno se povlače kod više od 80 posto korisnika.

PR


Za ovakav učinak dovoljne su jedna ili dvije kapsule Pilexa dnevno, koje se tijekom 14 dana uzimaju oralno, a tegobe se ne vraćaju u prosjeku šest mjeseci. Ovo iznimno djelovanje svrstava Pilex na sam vrh liste najučinkovitijih proizvoda protiv hemoroida na svijetu.

Sastav ovog 100 posto prirodnog preparata čine tri biljke – Melia azadirachta, Mesua ferrea i Berberis aristata – čija savršeno uravnotežena kombinacija blagotvornih sastojaka odmah nakon unosa u organizam počinje s uklanjanjem simptoma i to bez ikakvih drugih nuspojava.


U svom tridesetogodišnjem iskustvu još nisam naišao na učinkovitiji proizvod za rješavanje hemoroidalnih tegoba. Uz to što je učinkovit, Pilex je i potpuno prirodan proizvod koji ekstenzivnim kliničkim ispitivanjima nije zabilježio nikakve nuspojave na organizam, a rezultati njegovog uzimanja trenutno su vidljivi - istaknuo je primarius dr. med. Stefan Engelbrecht.

Pilex je trenutno najdjelotvorniji preparat protiv hemoroida na tržištu koji će svojom jedinstvenom kombinacijom izuzetne učinkovitosti i jednostavnog korištenja, bez ikakvih nuspojava i uz redovite tretmane zauvijek ukloniti sve bolne i neugodne simptome iz vašeg života.
 

PR