Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuništiva Nokia 3310

Nedostaje vam ova LEGENDA? Ne brinite, ima načina kako da je i danas kupite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako vam današnji superpametni mobiteli idu nevjerojatno na živce i s nostalgijom se prisjećate nekih jednostavnijih vremena kad je svijetom mobilnih telefona žarila i palila legendarna Nokia 3310, ovo je onda dobra vijest za vas!

Kineska stranica AliExpress, koja je svojevrsna tamošnja inačica popularnog ebaya, nudi kupcima legendarnu Nokiu 3310 po povoljnim cijenama, koje se kreću od 12 dolara naviše po komadu, ovisno o ponuđaču i, vjerojatno, količini narudžbe. Dodajte (eventualno) nešto poštarine (i možda PDV-a) na to i legenda koju je 'vrijeme pregazilo', ponovno može biti vaša.

Nokijin model 3310 prvi put je na tržite izašao 2000. godine, a svojim tehničkim karakteristikama osvojio je milijune korisniku u svijetu. Postao je jedan od najprodavanijih mobilnih telefona u povijesti sa 126 milijuna prodanih primjeraka.

Do dan danas mu se nije pojavila dostojna konkurencija, niti po prodaji, a još manje po izdržljivosti, kako kućišta, tako i baterije.

Da, možda i još jedna bitna napomena, Nokia 3310 vam neće automatski 'ispravljati' pravopis dok tipkate.

Popularna 3310 nije model koji će se danas krasiti nekim bijesnim karakteristikama, ali o njegovoj pouzdanosti ne treba trošiti previše redaka. Možda samo stotinjak kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene