Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao iz bajke

Nećete vjerovati od čega su napravili ovaj dvorac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izložbi ' Dvorac na plaži' u japanskom gradiću Umihotaru, javnosti je predstavljena jedna od najlješih umjetničkih skulpturi na svijetu.

Mladi japanski umjetnik Wataru Itou, inače student umjetnosti na sveučilištu u Tokiu, izradio je najljepši dvorac na svijetu. Ono što ovaj dvorac čini zaista posebnim je činjenica da je sav napravljen, ni manje ni više, nego od papira!

Pročitajte i ovo Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!" Slika nije dostupna još ga neće prijaviti Kakva prijevara! Muzej umjetniku dao 84.000 dolara, on im dostavio prazna platna: "Uzmi novac i bježi"

>> Koji dvorac duhovi najviše opsjedaju?

Itou je na ovoj umjetničkoj instalaciji radio pune četiri godine. Njegov zaista prekrasan dvorac krase lampice koje posebno naglašavaju ovo velebno izdanje. Mladi genij je u dvorac čak ukomponirao i pokretni vlakić, također od papira.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene