Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNO JAJE

Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u srpnju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crno Jaje popusti ovo ljeto putuju duž cijelog Jadrana i predstavljaju vam najpovoljnije ljetne ponude, sadržajne obiteljske pakete i luksuzni smještaj, a najduže se zadržavaju u Splitu gdje do vozačke dozvole B-kategorije možete doći uz najnižu cijenu na tržištu i 300 kn dodatnog popusta!

 Odmor bez kompromisa po nikad povoljnijoj cijeni potražite na CJ Premium Travel te uz luksuzni smještaj, uživajte i u wellnessu te mnogim drugim pogodnostima poput ALL INCLUSIVE usluge te fitness i animacijskog programa. Ne propustite ove neviđene ponude nekih od najboljih hrvatskih hotela i to uz dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticom do 20.07.2020.!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNO JAJE Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u veljači! PR CRNO JAJE Ukusni zalogaji & 15% dodatnog popusta samo na CrnoJaje.hr!

Osim luksuznih hotela ovo ljeto uštedite i na kupnji obiteljskih paketa koji su kao i uvijek najpovoljniji upravo na Crnom Jaju koje u akciji #PodržimoNaše nudi ljetnje ponude u Hrvatskoj uz nevjerojatne popuste do 60%! Uživajte stoga s cijelom obitelji diljem naše prekrasne obale i podržite naš turizam i ugostiteljstvo!

Ljetujte u Vodicama, Pirovcu, Splitu, Dubrovniku, Istri i na prekrasnoj Makarskoj rivijeri uz dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticom do 20.07.2020.!

Ali čekajte, TO NIJE SVE!

Za Splićanke i Splićane, koji žele najpovoljnije do vozačke dozvole B-kategorije, Crno Jaje pripremilo je neviđenu poslasticu: 300 kn dodatnog popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticom! Požurite jer ovu ponudu uz dodatni popust možete kupiti samo do 31.07.2020.!
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene