Ova neobična mačka već je gostovala u američkim TV emisijama, a ima i svoju Facebook stranicu na kojoj je prikupila gotovo 40.000 lajkova.


Lice u dvije boje, različite boje očiju - Venus je mačka koja je upravo zbog svog neobičnog izgleda postala prava internetska senzacija.

Vezani članci Mačka Bolje od GPS-a! Vlasnica otkrila kako uvijek može pronaći svoju mačku, svakako isprobajte ovu metodu Nadzorna mačka Mislili da ih snima sigurnosna kamera, a onda su otkrili što se zapravo krije na stropu

Mnogi su, vidjevši fotografije, pomislili da se radi o dobrom Photoshopu. No njezina je vlasnica Christina dokazala da je to stvarni izgled njezine mezimice. 'Čuli smo svašta. Od toga da se radi o Photoshopu pa do toga da smo joj mi obojili dlaku na licu', rekla je u emisiji AnimalTracks Christina.

>> Oteli skupocjenu mačku pa je vratili jer previše jede

Jedna strana lica joj je crne boje sa zelenim okom, a druga smeđa s plavim okom, a kada je njezina vlasnici vidjela koje je zanimanje Venus izazvala odmah je pokrenula njezinu Facebook stranicu na kojoj je prikupila gotovo 40.000 lajkova. Različita boja očiju posljedica je heterokromije, odnosno genetskog mozaicizma.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.