Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevelik zalogaj za otmičare

Oteli skupocjenu mačku pa je vratili jer previše jede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oteti mačak koji teži oko 13 kilograma, vraćen je vlasnicima kada su otmičari shvatili da više ne mogu kupovati toliko hrane koliko je potrebno ovom mačku.

Cupid je mačak s pedigreom koji u ovom trenutku vrijedi oko 30.000 kuna, te je prije dva tjedna otet iz doma svojih vlasnika u austrijskom gradu Landskronu.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

No, zanimljivo je to što je Cupid uskoro vraćen svojim vlasnicima. 'Izašla sam kako bih iznijela smeće i ostavila sam otvorena vrata. Kada sam se vratila u kuću Cupid je sjedio u dnevnoj sobi kao da se ništa nije dogodilo', rekla je presretna vlasnica Stephanie.

>> Evo što se dogodi kad mačka vidi hranu!

Stručnjaci kažu kako mačke ove pasmine (Maine Coon) jedu tri do četiri puta više od običnih kućnih mačaka, piše PoliceOracle.com.

Iz policije su potvrdili ovaj događaj. 'Mačak je nestao iz kuće svojih vlasnika, a dva tjedna kasnije se vratio na isto mjesto s kojeg je nestao', rekao je glasnogovornik policije.

Kako se čini, Cupidov apetit ipak je bio prevelik zalogaj za njegove otmičare.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene