Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uletio u vijesti uživo

'Ne halucinirate, ovo na ekranu je stvarno bio pas'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj vijesti na kanadskoj televiziji Global TV Leslie Roberts pao je u drugi plan kada se u kadru pojavio Storm, pas meteorolog.

Nakon pojavljivanja u vijestima uživot Storm je postao internetska senzacija. Storm, koji je dijelom križanac pudle i zlatnog retrivera, ima i svoj profil na Facebooku.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Ilustracija Vremenska prognoza Do kada će trajati toplo vrijeme? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić

>> Što je čudno na ovoj snimci??

Roberts je čitao najavu kada se iznad stola za kojim je sjedio pojavila kuštrava Stormova glavica. Stormov vlasnik je inače meteorolog Anthony Farnell. Storm je čest gost u studiju, no nikada još nije 'uletio' u kadar. Iako je voditelj zadržao 'ništa se nije dogodilo' izgled, gledatelji nisu ostali imuni. Storm je osvojio srca tisuće obožavatelja i postao internetska senzacija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene