Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Situacija se zakoplicirala kada mu je jedna od otrovnica srušila kameru tamo gdje normalan čovjek ne bi gurnuo ruku ni za milijardu dolara.


Michael Delaney, mladić iz Montane kojemu je neustrašivost očito srednje ime, predstavio je cijelome svijetu pomoću svoje GoPro kamere kako to izgleda kada izazivate brojne i ljutite čegrtuše u njihovoj jami.

Vezani članci Slika nije dostupna POČINJE LJETO Što napraviti u slučaja ugriza zmije? Slika nije dostupna Ubili zmiju od 2 metra, mislili da je otrovnica

Njegova avantura od samoga početka nije bila bezazlena, a dodatno se zakoplicirala u trenutku kada mu je jedna od tih otrovnica srušila kameru tamo gdje normalan čovjek ne bi gurnuo ruku ni za milijardu dolara.

2016. nestaje zaliha najučinkovitijeg protuotrova, deseci tisuća života ugroženi

Vrijedu je opremu naposljetku ipak uspio izbaviti pomoću hokejske palice, a nešto je kasnije otkrio na svome profilu na Facebooku da je zapravo njegov otac bio taj koji je mogao gadno stradati.

Naime, upravo je 'Delaney senior' na tu jamu i naletio, a što se u njoj nalazi shvatio je tek kada je već debelo bio u okruženju.

Zanimljivo, Delaney se u medijima pojavio i prije nekoliko godina jer je tada na ove opasne životinje naletio na samo kilometar od svog doma. Pogledajte obje snimke, ali i onu koja otkriva što zmijski otrov čini našoj krvi.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook