Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skup selfie

Ona je na težak način naučila lekciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikad ne objavljujte fotografije koje sadrže barkod ukoliko vam je stalo do toga čime se hvalite.

Ukoliko vam do sada nije palo na pamet da se na društvenim mrežama ne biste smjeli hvaliti listićem koji dokazuje da ste dobili na lotu ili, primjerice, da ste kupili karte za neki veliki koncert, neka vam iskustvo djevojke predstavljene u australskim medijima kao Chantelle iz Petha bude dobra pouka.

Pročitajte i ovo Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu Ilustracija Dolijala policiji Operirala po tramvajima: Krala novčanike na lukav način, a nakon svog podmuklog čina otišla bi u šoping

Naime, ta se dama, ushićena zato što je na konjičkim utrkama uspjela pogoditi koeficijent 101-1, pohvalila odličnom procjenom na Facebooku i za čas ostala praznih džepova.

Ne znate gdje vam je nestao novčanik? Pogledajte video i naučite lekciju

Jednostavno, netko je od njezinih 'prijatelja' unutar samo 15 minuta uspio sa slike 'izvući' barkod i otići po dobitak u iznosu od 900 australskih dolara (4500 kuna).

Srećom po Chantelle, policija je bez većih problema otkrila gdje je oteti novac podignut pa će najvjerojatnije ipak dobiti zasluženo, ali i usput doznati tko je bila ta zmija koja ju je opljačkala.

Snimka utrke koja je djevojci donijela novac 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene