Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi način zabave

Natjecanje u seksu na suhom: 'Ovo je oblik slavljenja seksa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako još uvijek niste čuli za 'zračni seks', vrijeme je da se upoznaju s ovim neobičnim pojmom koji je postao sinonim za zabavu diljem Amerike.

Ako još uvijek niste čuli za 'zračni seks', vrijeme je da se upoznaju s ovim neobičnim pojmom koji je postao sinonim za zabavu diljem Amerike.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

Majka kćeri davala da jede trakavice kako bi smršavjela za natjecanje ljepote

Ovaj nevjerojatan hobi postigao je jednako tako nevjerojatan uspjeh zbog čega je pokrenuto i natjecanje u 'zračnom seksu'. Ovogodišnje, 6. po redu državno natjecanje u zračnom tj. seksu na suhom održano je u New Yorku. Natjecanje uključuje vidno pijane sudionike čija je zadaća popeti se na pozornicu te simulirati seks sa izmišljenim partnerima.

'Air Sex Championship na predstavlja samo dobar oblik zabave već podučava i djeluje inspirativno. Ovo je oblik slavljenja seksa', rekao je voditelj natjecanja, Chris Trew.

U žiriju se nalazila i jedna od najpoznatijih svjetskih porno glumica Lisa Ann, dok o pobjedniku odlučuje publika, piše Huffington Post.

/p>

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene