Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premda će stručnjaci za tu vrstu reći da "neće oni ništa, oni bi se samo igrali", priznajemo da bismo pobjegli glavom bez obzira već na prvi pogled.


Djelatnica australskog skloništa za nezbrinute životinje iz Queenslanda Barnyard Betty's Rescue predstavila je prije otprilike godinu dana na Facebooku ljupku Charlotte, pauka toliko golemog da će se arahnofobima trenutačno zavrtjeti u glavi.

Vezani članci Lav Bliski susreti s divljim životinjama su samo za najhrabrije, a oni su ih uspjeli snimiti izbliza Skriveni ljubimci (Foto: brightside.me) Ljubimci su odlični u igranju skrivača, možete li ih pronaći na slikama?

Fotografije te ljepotice su upravo postale viralni hit, što zato što doista nisu digitalno obrađivane, a što i zato što su svjetski mediji u naslovima istaknuli da je riječ o jednom od najvećih viđenih primjeraka te vrste.

Charlotte pripada porodici huntsmana (lovaca), redu koji se načelno ne smatra opasnim po ljude. Njihov će ugriz izazvati tek bolnu oteklinu, a i uglavnom će se skloniti kada naiđu na čovjeka. 

Vrijedi li isto pravilo i u slučajevima kada su gigantskih proporcija poput Charlotte ne znamo i ne bismo baš istraživali, ali vam za kraj možemo reći da djevojke nisu imale problema kada su se srele i da Charlotte nije bila nimalo agresivna.