Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivac ženska rožnica?

Nakon transplantacije postao ovisan o čišćenju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak i dok je još dobro vidio Willa Palmera nije bilo moguće vidjeti u obavljanju kućanskih poslova. No, nakon što mu je zbog ozbiljnih problema s vidom transplantirana rožnica, odjednom je postao ovisan o čišćenju.

Na zadovoljstvo svoje dugogodišnje partnerice Sarah Gadsby, g. Palmer se posvetio kućanskim poslovima, ponajviše brisanju prašine i usisavanju. On sam vjeruje kako je rožnica koja mu je transplantirana u ožujku ove godine dobio morala biti od ženske osobe iako nikad neće doznati istinu jer su darovatelji anonimni, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Ana Papeš Uspjeh hrvatskih liječnika Ana ne skida osmijeh s lica, nedavno je počeo njezin novi život: ''Da je bilo jednostavno, nije. Sve sam morala prilagoditi“ Slika nije dostupna Hormon stresa radi svoje Jeste li znali... čišćenje kuće nakon posla nije zdravo

'Prije me Sarah morala nekoliko puta opominjati da obavim svoj dio posla, a sada stalno nešto radim. Prašina i prljavština mi stalno 'bodu' oko i moram ih se riješiti. To sa ženskom rožnicom je počelo kao šala, ali sve mi se više čini da to jednostavno mora biti istina. Sad vidim i da postoji razlog zašto muškarci ne čiste. Oni jednostavno ne vide prljavštinu. A ja je sad vidim gdje god dođem', kazao je otac troje djece.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene