Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proživjela traumu

Nakon otmice se probudila iz kome, a na ono što je otkrila ni do danas nema odgovor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska tinejdžerica ispričala je priču o jednom vrlo teškom razdoblju života.

April-Lee Gillen je 20. travnja prošle godine bila oteta vraćajući se kući od dečka. Prisjeća se kako su je dva muškarca uvukla u kombi nakon čega je pronađena uz cestu u nesvijesti.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Bila je teško ozlijeđena te su joj liječnici morali inducirati stanje kome na dva tjedna. Kad se probudila medicinska sestra ju je upitala je li znala da je trudna. April se iznenadila, a zbog daljnjeg gubitka kratkotrajnog pamćenja svaki dan su je morali podsjećati da je trudna.

Bila je čvrsta u svojoj odluci da zadrži dijete, unatoč traumi kroz koju je prošla, te se maleni dječak rodio na Badnjak prošle godine.

VIDEO Probudila se iz kome i još nečim šokirala liječnike!

Policijska istraga je pokazala da je da se u kombiju u koji je uvučena nešto dogodilo nakon čega su je pokušali izbaciti iz vozila te su je neko vrijeme vukli cestom prilikom čega je ona zadobila teške ozljede.

Istraga još nije okončana te policija i dalje traži nekoga tko bi im mogao dati kvalitetne informacije o ovom slučaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene