Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinstveni slučaj

VIDEO Probudila se iz kome, a osim toga još je nečim šokirala liječnike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pacijentica je uspjela šokirati liječnike dva puta.

Liječnici u Kini su ostali zbunjeni nakon što se jedna pacijentica probudila iz kome, ali više nije znala niti razumijela ni riječi kineskog. Govorila je samo engleski. Tako ih je šokirala kad se probudila iz kome, te kad je progovorila drugačijim jezikom.

Riječ je o 94-godišnjakinji koja je, istina, radila u školi kao profesorica engleskog, ali ga nije govorila zadnjih 30 godina.

U bolnici, odnosno u komi je Liu Jieyu završila nakon moždanog udara. Za sve je bilo prilično šokantno kada se probudila, a još više kada nije razumjela niti riječi kineskog. S druge strane, engleski govori tečno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Fotografija koju će ova nesretna žena pamtiti cijeli život!

'Gdje sam? Što se dogodilo?' pitala je na engleskom nakon što se probudila iz kome.

Liječnici, koji se još nisu susreli s ovakvim slučajem, pretpostavljaju kako joj je uništen dio mozga zadužen za kineski, ali se nadaju da će se dio stanica obnoviti, piše Daily Mirror.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene