Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspješno uspavljivanje

Nakon 'injekcije smrti' rottweilerica se probudila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odluka o uspavljivanju kućnog ljubimca vrlo je teška za svakog vlasnika

Na taj se potez ipak odlučio i Matt Olivarez jer je njegova 10-godišnja rottweilerica Mia imala velikih problema s kralježnicom. Trpjela je strašne bolove i nije mogla hodati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Voli ploviti i plivati IZNENAĐENJE ZA MINISTRA Posebna majica zbog netipične nezgode Slika nije dostupna Iznenađenje! Rodila sat vremena nakon što je doznala da je trudna

Matt je kroz suze gledao kako veterinar Miji daje dvije injekcije s koktelom lijekova za uspavljivanje.

Nakon toga je uzeo tijelo kući kako bi ga obitelj mogla zakopati. Međutim, nakon par sati uslijedio je šok. Mija se probudila i tražila je svoju zdjelicu za hranu. 'To je bilo kao u horor filmovima', rekao je Matt, a prenosi Daily Mail.

Mia je miljenica cijele obitelji

10-godišnju rottweilericu voli cijela obitelj. 'Mia je veoma posebna, jednom me zaštitila od pitbulla koji je ušao u dvorište i pokušao me ugristi', rekla je Mattova majka. 'Mog unuka od godine i pol dana je čuvala da ne ode na ulicu tako da ga je držala zubima za majicu.'

>> VIDEO: Svinja umislila da je pas

'Čak i kad ju je veterinar išao uspavati, postavila se na njaga kako bi zaštitila Matta', dodala je. Zbog teškog zdravstvenog stanja obitelj razmišlja o drugom pokušaju uspavljivanja.

'Ne znam što da radim ni što da kažem unucima. Jako je volimo, ali ne možemo je više gledati kako pati. Bojimo se opet je dati uspavati. Mislim da ćemo zbog ovog dugo imati noćne more', rekla je Mattova majka. Veterinar nije mogao potvrditi ovu priču jer želi provjeriti radi li se o istom psu, a obitelj smatra da ne želi priznati pogrešku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene