Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno i čudesno

VIDEO: Svinja umislila da je pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usamljena ženka svinje vlasnike izluđuje oponašajući sve što radi pas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MUKE NA TERENU Svinja napala grčkog voditelja usred javljanja uživo: "Giorgos, čuješ li me, imamo problem..." Slika nije dostupna PROTIV STRAHA OD LETENJA Upoznajte LiLou, prvu terapijsku prasicu koja radi u - zračnoj luci: "Ljudima je drago da im nešto skrene misli"

Četveromjesečna Coco ostavljena je na skrb prihvatilištu za životinje St. Francis u Fair Oaku u Velikoj Britaniji, jer se obitelj, u čijem je vlasništvu bila prije, jednostavno prestala skrbiti za nju.

>> Majmun oteo djevojčicu i bacio je s krova

Otkako je stigla u prihvatilište malena Coco najboljeg je prijatelja našla u njemačkom ovčaru Jayu. Toliko se s njim druži, da je i samu sebe uvjerila kako je i ona zapravo pas pa tako hoda na uzici, hvata i donosi bačene predmete te čuva dvorište, prenosi Orange.co.uk.

Kopira sve što psi rade

'Jedan od naših njemačkih ovčara Jay, stavio ju je pod svoje šape, da se tako izrazim, i čuva je kad zajedno trče po polju', objasnio je menadžer Centra Sueltan Day. 'Smiješno ju je vidjeti s ostalim psima zajedno. uistinu mislim kako ona vjeruje da je pas pa kopira sve što oni rade', dodao je.

Coco inače pripada vrsti svinja kune kune, koja su izrazito društvene, no među karakteristikama im nije oponašanje pasa. 'Bizarno je to, ali i čudesno', zaključio je Day.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene