Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na uzorku od 3.000 ispitanika pokazalo se da čak 48 posto ispitanih priznaje da ih seksi igrice u automobilu najviše uzbuđuju.


Istraživanje koje je proveo američki proizvođač prezervativa Trojan pokazalo je da je i muškarcima i ženama najuzbudljivije mjesto za seks - automobil.

Vezani članci Lokalni izbori, ilustracija Kako će se glasati u drugom krugu i kome ide konačna pobjeda u četiri velika grada? Dnevnik Nove TV donosi ekskluzivne projekcije Ekskluzivno istraživanje Osijek Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: U utrci za Osijek sedam kandidata, jedan se ipak posebno ističe

Naime, na uzorku od 3.000 ispitanika pokazalo se da čak 48 posto ispitanih priznaje da ih seksi igrice u automobilu najviše uzbuđuju. Na drugom mjestu najpoželjnijih mjesta za seks našao se tuđi krevet s 33 posto glasova, na trećem šuma, a slijede plaža i kada.

No, ispitanici su dodali da im seks u automobili često traje puno kraće nego u, primjerice krevetu, zbog skučenosti prostora i neudobnosti. Dakle, ako ste željni 'na brzaka' nema boljeg mjesta od auta jer dijeluje na libido, međutim ako vas više privlače 'duge staze' potražite skroviti kutak u prirodi. (Agencija VLM)