Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O čemu razmišljaju muškarci...

Najprodavanija knjiga ima 200 praznih stranica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpuno prazna knjiga pod nazivom 'O čemu svaki muškarac razmišlja, kada ne razmišlja o seksu' postala je jedna od najprodavanijih i najčitanijih.

U knjizi se otkriva misteriozan rad muškog mozga te su nudi dubokouman uvid o tome što, uz seks, okupira muške misli, stoji u preporuci autora. No svaka od 200 stranica knjige je potpuno prazna, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić novi ministar obrane cjeloživotno obrazovanje Novi ministar obrane Ivan Anušić se predomislio: "Odlučio sam zamrznuti studentski status" Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove"

Posebno je popularna među studentima. 'Kada je knjiga izašla na police, nisam mogao ni zamisliti da će biti popularnija od na primjer Harryja Pottera. No čini se kako britanski studenti misle da je magična, a tko sam ja da im proturječim', rekao je autor Shed Simove.

>> Srpski MUP umjesto prometa snimao seks

'Nakon mnogo godina istraživanja došao sam do zaključka kako muškarci ne razmišljaju o ničem osim o seksu. To šokantno otkriće odlučio sam podijeliti s drugima', dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene