Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rumunjska priča

Najmlađa baka na svijetu ima samo 23 godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udala se s 11 godina, prvo dijete rodila s 12, a najmlađa baka u svijetu postala je sa samo 23 godine.

Rumunjka Rifca Stanescu s 12 godina je rodila svoje prvo dijeta, Mariju, koju je pokušala odgojiti tako da ne ide njezinim stopama, no Maria je nije poslušala. The Sun piše kako je svojoj majci rodila unuka u dobi od samo 11 godina.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

>> 61-godišnja Amerikanka rodila svog unuka

Rifca je udana za prodavača nakita Ionela Stanescua, koji je u brak s njom ušao kad je imao samo 13 godina. Maloljetnički brak dogodio se jer je Rifca strahovala kako je otac želi udati za drugog seoskog momka u mjestu Investi.

Htjela više pružiti kćeri

Roditelji su joj oprostili kad je na svijet donijela prvu prinovu u dobi od 12 godina. Njezina majka, po kojoj je Rifca i nazvala kćer, tako je postala prabaka u svojoj 40 godini života. Rifca međutim nije dugo čekala, već je u dobi od 13 godina rodila i svoje drugo dijete, sina Nicolaja.

Mlada majka Rifca, svoju je kćer Mariju pokušala nagovoriti da ne odustaje od škole, ali ona je ipak učinila suprotno i s deset godina prestala ići u školu. 'Sretna sam što sam baka, ali sam više toga htjela za Mariu', rekla je Rifca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene