Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udala se s 11 godina, prvo dijete rodila s 12, a najmlađa baka u svijetu postala je sa samo 23 godine.


Rumunjka Rifca Stanescu s 12 godina je rodila svoje prvo dijeta, Mariju, koju je pokušala odgojiti tako da ne ide njezinim stopama, no Maria je nije poslušala. The Sun piše kako je svojoj majci rodila unuka u dobi od samo 11 godina.

Vezani članci Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Slika nije dostupna REVOLUCIJA U MEDICINI Rodila žena kojoj su izvadili maternicu

>> 61-godišnja Amerikanka rodila svog unuka

Rifca je udana za prodavača nakita Ionela Stanescua, koji je u brak s njom ušao kad je imao samo 13 godina. Maloljetnički brak dogodio se jer je Rifca strahovala kako je otac želi udati za drugog seoskog momka u mjestu Investi.

Htjela više pružiti kćeri

Roditelji su joj oprostili kad je na svijet donijela prvu prinovu u dobi od 12 godina. Njezina majka, po kojoj je Rifca i nazvala kćer, tako je postala prabaka u svojoj 40 godini života. Rifca međutim nije dugo čekala, već je u dobi od 13 godina rodila i svoje drugo dijete, sina Nicolaja.

Mlada majka Rifca, svoju je kćer Mariju pokušala nagovoriti da ne odustaje od škole, ali ona je ipak učinila suprotno i s deset godina prestala ići u školu. 'Sretna sam što sam baka, ali sam više toga htjela za Mariu', rekla je Rifca.