Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka 13 dijete

Najdraži sportovi su joj 'jedenje čokolade i rađanje djece'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Britanka romskog podrijetla ovisna o rađanju djece i time se hvali, dok istovremeno živi na tuđi račun.

39-godišnja Tanya Walsh trenutno očekuje 13. dijete. Na društvenoj mreži se pohvalila kako su joj omiljeni sportovi 'jedenje čokolade i rađanje djece'.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Euforija u Zagrebu "Žena mi rađa! Pomozite nam!": Muškarac jurio do bolnice i zapeo u gužvi, potez ovog policajca oduševio ga je

Ona, njezin 42-godišnji suprug Tom O'Leary i 12 djece žive u kući, koju su dobili od gradskog vijeća sjevernog Londona. Porezne obveznike na godinu stoje 72 tisuće funti, piše The Sun.

I dok se susjedi žale zbog galame i nereda kojeg stvaraju, Tanya na to samo odmahuje rukom, dok se igra na svom najmodernijem mobilnom telefonu i puši cigaretu za cigaretom.

>> Rodila blizance različitih očeva

Vijeće koje im je omogućilo normalan dom također razmišlja o svojoj odluci. 'Slažemo se kako se ovakvo ponašanje ne bi trebalo tolerirati', rekao je glasnogovornik gradskog vijeća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene