Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na rubu čuda

Kiropraktičar u deset dana 'izravnao' dečka koji se htio ubiti zbog bolova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić se više nije mogao uspraviti, jedva je hodao tek nekoliko metara, a u desnoj je nozi potpuno izgubio osjećaj.

Bez obzira kakvo imali mišljenje o kiropraktici, ako ga o takvoj vrsti terapije imate uopće, eto jednog videa koji vam savjetujemo da pogledate, pa makar i zbog dobrog osjećaja što je jedan mladi život spašen.

Pročitajte i ovo Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti"

A mladi Amerikanac imena Muntathar (17) doista može slikovito reći da je ponovo rođen, i to sve zahvaljujući australskom kiropraktičaru Dr. Ianu, koji ga je prihvatio u svojoj ordinaciji u predgrađu Melbournea kada su drugi od njega već digli ruke.

Medicinski kanabis i lijekovi koji ga sadrže pacijentima dostupni od jeseni

Naime, Muntathar je patio od kifoze, pretjerane zakrivljenosti srednjega dijela kralježnice, te je trpio tako jake bolove da je razmišljao o suicidu.

Nevolje po tog mladića su počele od trenutka kada je osjetio bol dok je iz zemlje čupao panj, a u naredna tri mjeseca su se stvari toliko pogoršale da se više nije mogao uspraviti i dugo hodati, a uz to je i u desnoj nozi u potpunosti izgubio osjećaj.

Pogledajte kako je spašen u samo deset dana, odnosno kako je jedan čovjek zlatnih ruku  grimasu na njegovom licu pretvorio u osmijeh.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene