Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić se više nije mogao uspraviti, jedva je hodao tek nekoliko metara, a u desnoj je nozi potpuno izgubio osjećaj.


Bez obzira kakvo imali mišljenje o kiropraktici, ako ga o takvoj vrsti terapije imate uopće, eto jednog videa koji vam savjetujemo da pogledate, pa makar i zbog dobrog osjećaja što je jedan mladi život spašen.

Vezani članci Karcinomi glave i vrata - 4 Jedna pozitivna vijest iz zdravstva: U KBC-u Zagreb osnovan je Centar za tumore glave i vrata. Liječnici upozoravaju na koje simptome obratiti pozornost Novi internetski trend stiže nam iz Kine (FOTO: YouTube/Screenshot) Osobe slomljenih srca započele novi internetski trend i poručuju: Neka ti sad bude krivo što me nisi htio

A mladi Amerikanac imena Muntathar (17) doista može slikovito reći da je ponovo rođen, i to sve zahvaljujući australskom kiropraktičaru Dr. Ianu, koji ga je prihvatio u svojoj ordinaciji u predgrađu Melbournea kada su drugi od njega već digli ruke.

Medicinski kanabis i lijekovi koji ga sadrže pacijentima dostupni od jeseni

Naime, Muntathar je patio od kifoze, pretjerane zakrivljenosti srednjega dijela kralježnice, te je trpio tako jake bolove da je razmišljao o suicidu.

Nevolje po tog mladića su počele od trenutka kada je osjetio bol dok je iz zemlje čupao panj, a u naredna tri mjeseca su se stvari toliko pogoršale da se više nije mogao uspraviti i dugo hodati, a uz to je i u desnoj nozi u potpunosti izgubio osjećaj.

Pogledajte kako je spašen u samo deset dana, odnosno kako je jedan čovjek zlatnih ruku  grimasu na njegovom licu pretvorio u osmijeh.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook