Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sve prijave će razmotriti

Na oglas za posao na šalteru javilo se 1,7 milijuna ljudi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska državna banka naumila je otvoriti 1.500 novih radnih mjesta, ali se našla na velikim mukama jer se za posao javilo čak 1,7 milijuna ljudi. Riječ je o početničkim pozicijama na šalterima.

Najveća indijska banka u državnom vlasništvu SBI ovih se dana našla na velikim mukama zbog 1.500 radnih mjesta za koja je raspisala natječaje. Riječ je uglavnom o početničkim pozicijama, odnosno klasičnim radnim mjestima na bankovnim šalterima, za koja se prijavilo nevjerojatnih 1,7 milijuna ljudi!

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Slika nije dostupna ČIŠĆENJE NAKON IZBORA Puljak o zapošljavanjima bez natječaja: ''Čovjek je bio član HDZ-a i Nadzornog odbora Čistoće''

>> Novi rekord: U eurozoni nezaposleno 19 MILIJUNA ljudi!

Kako javlja Hindustan Times, uvjeti su za indijske prilike izrazito povoljni - nudi se plaća od oko tisuću eura te dodatak za stanarinu u elitnom dijelu Mumbaija, ali uprava banke ni u najluđim snovima nije mislila da će natječaj izazvati ovoliki interes. Ipak, obećavaju da će baš svaku prijavu detaljno razmotriti, ali ne znaju sa sigurnošću koliko će vremena proći do izbora idealnih kandidata.

Premda je indijska ekonomija proteklih godina počela bilježiti dosta visoke stope rasta, nezaposlenost je u toj državi i dalje visoka, a rad u sivoj zoni izrazito raširen. Dodatni je problem uzrokovala i globalna ekonomska kriza, zbog koje je u proteklih 18 mjeseci privatni sektor 'zatvorio pipe' te se nudi sve manje radnih mjesta. Stoga mnogi spas vide u državnim i javnim tvrtkama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene