Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularni lovci na neidentificirane leteće objekte ponovno su šokirali svojim otkrićem.


NASA-ina ekspedicija na Crveni planet svakodnevno intrigira mnoge znatiželjnike koji pregledavaju fotografije i video uratke koje svemirska letjelica koja kruži Marsom od 2012 godine šalje na Zemlju, u nadi da će pronaći nepredviđene aktivnosti ili objekte koje stručnjaci nisu uočili.

Vezani članci Hunga Tonga - Hunga Ha'apai (Foto: AFP) Novi otok na Pacifiku: Mislili su da će nestati, a sada ga povezuju sa životom na Marsu Slika nije dostupna NASA na Marsu snimila fotografije fosiliziranih izvanzemaljskih kostiju?

Tako je ekipa poznata pod pseudonimom 'Paranormal Crucible' na jednoj od NASA-inih snimki s Marsa koje je poslao Curyosity rover, otkrila kamen neobičnog oblika koji podsjeća na statuu rimskog vojnika.

Vjerni pratitelji njihovog kanala na You Tube-u odmah su započeli s teorijama među kojima prevladava ona kako je riječ o statui koja predstavlja dokaz života na Marsu. Drugi pak tvrde da se na snimci koja je na Zemlju stigla 1. srpnja vidi ljudska lubanja ili čak glava od robota.

Iako je snimka stigla na Zemlju 1. srpnja kada je i prvi put pregledana, ovo otkriće uočeno je tek četiri dana nakon objavljivanja. Bio običan kamen ili stvarno statua rimskog vojnika, možda nikada nećemo saznati.

Na spomenutoj stranici Paranormal Crucible prošlog ej mjeseca objavljen video u kojem tvrde da je uočena glava vanzemaljca kako leži na tlu Crvenog planeta, piše Daily Mail.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju