Omogućite svome djetetu da se razvije u komunikativnu, otvorenu i samopouzdanu osobu, pustite ga da stječe vlastita iskustva i da na njima uči, ne sputavajte ga, ali neka zna da vam se može obratiti u svakom trenutku. I kada niste u njegovoj blizini.

Galerija PR PR PR +1 PR

 Kako to postići, a istovremeno biti stalno dostupan i dijete štititi od svakodnevnih opasnosti? Rješenje je Myki, pametan sat savršeno prilagođen najmlađim osmoškolcima.

Vezani članci KAKO ĆE 5G PROMIJENITI SVIJET Otkrivamo kako će izgledati 5G škola budućnosti: Pametna učionica i virtualna stvarnost zauvijek mijenjaju način na koji učimo Slika nije dostupna Žena slomila kuk pa sat i pol ležala na hladnim pločicama: "To je prestrašno! Osjećali smo se bespomoćno, svi smo u šoku"

Myki je vrlo lako koristiti, baterija mu može trajati do dva dana, a putem aplikacije možete biti upozoreni je li ga dijete skinulo s ruke. Opremljen je utorom za SIM karticu kojom se spaja na mobilnu mrežu pa možete s djetetom i razgovarati. Na raspolaganju su mu i jednostavne funkcije primanja i slanja poziva na unaprijed definirane brojeve (do njih deset).

Možda najvažnije od svega, uz pomoć GPS senzora u svakom trenutku vidite gdje vam je dijete. Ako je zalutalo ili se nalazi u nekoj drugoj nevolji, sve što treba je pritisnuti i držati SOS tipku kojom šalje koordinate gdje se nalazi. Tako će uspostaviti vezu s prvom osobom na popisu do tri programirana SOS broja. Nije li prvi dostupan, automatski se poziva sljedeći, a ako su svi nedostupni ili zauzeti, stići će im SMS. Možete u aplikaciji označiti i sigurne zone kao što su dom, škola ili igralište pa ćete biti upozoreni ako ih dijete napusti, ali u tome možda ne treba pretjerivati kako ne bi pomislilo da u njega nemate povjerenja.

PR PR

Myki pamti aktivnost djeteta čak i ako dođe do prekida veze s mobilnom mrežom, a čim se veza ponovno uspostavi, informacije će biti poslane i vidljive u Myki aplikaciji.
Pametan sat ima i zvučnik i mikrofon odlične kvalitete pa se bez problema razgovara i usred dječjeg žamora, a pokazuje i broj prijeđenih koraka, što mališanima može biti vrlo zabavno i poticajno. MyKi je veselih boja, dok se mekani, silikonski remen podešava prema veličini zapešća. Sat se ne mora skidati kad se ide na spavanje, jer je izuzetno lagan, ne mora nužno ni kod pranja ruku, neće ga prskanje oštetiti, ali ipak nije vodootporan pa to ne vrijedi i kod kupanja.

Pametan sat Myki dostupan je već po cijeni od 1 kune mjesečno u posebnoj ponudi Hrvatskog Telekoma.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju