Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki član obitelji

Muškarac za vjenčanog kuma uzeo- bizona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizon Wildthing je odgojen kao član obitelji Bridges i Teksasa. Toliko ga vole da im je bio čak i vjenčani kum.

Iako kod nas obnavljanje bračnih zavjeta nije previše popularno, u SAD-u većina bračnih parova nakon duljeg vremena provedenog u braku, odluče se upravo na taj potez.

Pročitajte i ovo Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..." Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji

Tako se obnavljanje bračnih zavjeta odlučio i bračni par Bridges iz Teksasa, no u ovoj priči ne bi bilo ništa neobično da gospodin Ronald Bridges za vjenčanog kuma nije za uzeo svog ljubimca bizona imena Wildthing koji se, kako kažu gosti koji su prisustvovali vjenčanju, odradio svoj posao vjenčanog kuma baš kako treba. Unatoč njegovoj divljoj naravi, na vjenčanju nije bilo nikakvog incidenta.

>> Mladoženja zatekao kuma s mladenkom i pretukao ga

Obitelj Bridges ima ranč u Teksasu, a kada se rodio Wildthing 2005. godine, odlučili su ga odgojiti kao člana obitelji. No, ova obitelj je ipak u nečemu pretjerala. Naime, Wildthing je dobio čak i svoju sobu u kući gdje jede, spava i radi što god poželi.

Wildthing je, unatoč svom zastrašujućem izgledu, prava maza, kaže obitelj Bridges, a najviše vremena provodi izležavajući se pred kućom i gledajući njihovu kćer kako skače na trampolinu. Ponekad je i nestašan, kaže Ronald, pa se očeše o kuću ili izgrebe prozore rogovima pa kao i svako dijete bude ukoren.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene