Policija u Texasu/Ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL)
Policija u Texasu/Ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL)

Po Willa Bylera i njegovu suprugu Bailee Ackerman na vjenčanje iz snova došao je helikopter koji je samo sat i pol nakon vjenčanja udario u brdo u Teksasu


Novovjenčani par poginuo je u padu helikoptera prošle subote nakon što ih je s ceremonije na imanju u Teksasu odvezla letjelica, piše ABC.com.

Vezani članci Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Prebolio bivšu i njezine afere: Liam Hemsworth uhvaćen kako ljubi 7 godina mlađu glumicu Lorena Kovač (Foto: Goran Čižmešija) Na vjenčanju s poduzetnikom pjevale su joj dvije velike balkanske zvijezde, a zgodna Lorena sad se vratila na pistu

Po Willa Bylera i njegovu suprugu Bailee Ackerman na vjenčanje iz snova došao je helikopter koji je samo sat i pol nakon vjenčanja udario u brdo nedaleko od mjesta Uvalde. Poginuli su mladenci kao i pilot helikoptera.

"Strašne vijesti, shrvani smo... Proslavili smo njihovo prekrasno vjenčanje te su okruženi obitelji i prijateljima odletjeli u helikopteru u vlasništvu obitelji. U nesreći nitko nije preživio. Molite za njih", poručili su u objavama na društvenim mrežama prijatelji tragično preminulog para.