Policija u Texasu/Ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL)
Policija u Texasu/Ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL)

Po Willa Bylera i njegovu suprugu Bailee Ackerman na vjenčanje iz snova došao je helikopter koji je samo sat i pol nakon vjenčanja udario u brdo u Teksasu


Novovjenčani par poginuo je u padu helikoptera prošle subote nakon što ih je s ceremonije na imanju u Teksasu odvezla letjelica, piše ABC.com.

Vezani članci Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Objavljene još neviđene fotografije s raskošnog vjenčanja godine na kojem su bili Modrić i Kovačić Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi

Po Willa Bylera i njegovu suprugu Bailee Ackerman na vjenčanje iz snova došao je helikopter koji je samo sat i pol nakon vjenčanja udario u brdo nedaleko od mjesta Uvalde. Poginuli su mladenci kao i pilot helikoptera.

"Strašne vijesti, shrvani smo... Proslavili smo njihovo prekrasno vjenčanje te su okruženi obitelji i prijateljima odletjeli u helikopteru u vlasništvu obitelji. U nesreći nitko nije preživio. Molite za njih", poručili su u objavama na društvenim mrežama prijatelji tragično preminulog para.