Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Teksasu

Izrekli "da" pa sat i pol kasnije poginuli u padu helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po Willa Bylera i njegovu suprugu Bailee Ackerman na vjenčanje iz snova došao je helikopter koji je samo sat i pol nakon vjenčanja udario u brdo u Teksasu

Novovjenčani par poginuo je u padu helikoptera prošle subote nakon što ih je s ceremonije na imanju u Teksasu odvezla letjelica, piše ABC.com.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Po Willa Bylera i njegovu suprugu Bailee Ackerman na vjenčanje iz snova došao je helikopter koji je samo sat i pol nakon vjenčanja udario u brdo nedaleko od mjesta Uvalde. Poginuli su mladenci kao i pilot helikoptera.

"Strašne vijesti, shrvani smo... Proslavili smo njihovo prekrasno vjenčanje te su okruženi obitelji i prijateljima odletjeli u helikopteru u vlasništvu obitelji. U nesreći nitko nije preživio. Molite za njih", poručili su u objavama na društvenim mrežama prijatelji tragično preminulog para.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene