Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Egipat u šoku

Muškarac oživio na vlastitom sprovodu, obitelj karmine pretvorila u 'tulum'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ožalošćena obitelj i prijatelji jednog Egipćanina doživjeli su pravi šok na njegovom sprovodu.

Hamdi Hafez al-Nubi (28) na radnom je mjestu pretrpio težak srčani udar. Liječnici koji su mu pristigli u pomoć mogli su samo proglasiti smrt. Očajna obitelj je prema islamskim običajima njegovo tijelo oprala i pripremila za sahranu, piše the Mirror.

Pročitajte i ovo Morski pas žrtva ostala bez ruke Stravičan napad morskog psa u poznatom ljetovalištu: Prijateljice su bile u moru, a napravile su kobnu pogrešku Ilustracija Upućeni trgovci potvrdili Rusija prodala pola milijuna tona pšenice po nižoj cijeni jednom od najvećih svjetskih uvoznika

No tijekom pripreme tijela za sahranu, jedan je liječnik ustanovio da ovaj 'mrtvac' još uvijek diše. Hamdijeva se majka istog trena onesvijestila, niti je itko drugi mogao vjerovati ovakvom razvoju događaja.

>> Skrivala suprugovo mrtvo tijelo u nadi da će uskrsnuti

Nakon prvotnog šoka, okupljeni su karmine pretvorili u 'tulum' kako bi proslavili Hamdijevo 'uskrsnuće'.

Liječnici još uvijek nemaju objašnjenje zašto se ovakvo što dogodilo, no nije se dogodilo prvi put, takvi su slučajevi zabilježeni na Tajvanu, u Australiji, SAD-u, Indiji...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene