Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD SADA MÜLLER U ARENA CENTRU

Müller napokon u najvećem shopping centru u hrvatskoj metropoli

PR
PR
Njemački trgovački lanac Müller 27. rujna 2018. godine otvara novu poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu. Dugoočekivani dolazak Müllera u najveći shopping centar u hrvatski metropoli dio je i ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu kao i projekta proširenja Arena Centra.

Müller ima bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda, kao i poznatih stranih i domaćih brendova po najpovoljnijim cijenama, čime je postao prepoznatljiv na domaćem tržištu.

“Otvorenjem Müllera u najvećem shopping centru u hrvatskoj u metropoli, u Arena Centru dodatno jačamo pozicioniranje na tržištu glavnog grada, kao i regije te nastavljamo ekspanziju na tržištu Hrvatske, koje još uvijek ima veliki potencijal. Vjerujemo da će građani Zagreba, ali i šire biti izuzetno zadovoljni otvorenjem poslovnice upravo u Arena Centru te da će upravo naš vrhunski asortiman dodatno upotpuniti široku shopping ponudu Arena Centra i privući dodatne posjetitelje“, izjavio je g. Arsim Aliu voditelj prodaje Müllera za Hrvatsku i Austriju.

Trgovina Müller u Arena Centru prostire se na cca 1800m2 , a zapošljava preko 50 djelatnika. U ponudi ove poslovnice možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda s odjela drogerije, parfumerije, čarapa i modnih dodataka, papirnice i igračaka. Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u novoj poslovnici.

„Ulazak Müllera dio je strateškog razvoja Arena Centra kao vodeće shopping destinacije u Zagrebu i regiji koji se temelji na osluškivanju interesa i želja naših posjetitelja čije nam je zadovoljstvo i vjernost na prvom mjestu. Trgovina Müller otvorena je u sklopu proširenja Arena Centra kojom se i do sada najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli proširuje za dodatnih 6.000 m2. Sljedeće godine u planu je otvaranje i retail parka na 8.000 m2 prodajne površine čime će se dodatno osnažiti cijela shopping destinacija.“ rekao je Tomislav Dekalić, asset manager za Hrvatsku i Srbiju tvrtke Nepi Rockcastle koja upravlja Arena Centrom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vidimo li svijet oko sebe? ''Dabogda živjeli u zanimljivim vremenima'': Prizor iz Zagreba koji kontrastom ledi krv u žilama Slika nije dostupna Flash mob u Areni Kupce u trgovačkom centru gledali u čudu: "Spontanim" čučnjevima poslali važnu poruku

 


O Arena Centru:

Arena Centar je već gotovo osam godina omiljeni trgovački centar u Hrvatskoj. Vrhunski modni, sportski, lifestyle i beauty brandovi te odlični kafići i restorani razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar. Arena Centar je dom više od 200 trgovina, dominantan centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, najbolji centar zabave uz kino i kasino te vrhunsko gastronomsko odredište.

O Mülleru:

Müller je osnovan 1953. godine u Njemačkoj. Od otvorenja do danas postao je jedan od najzanimljivijih trgovačkih lanaca širom Europe, s prepoznatljivom njemačkom kvalitetom. Posluje u 7 zemalja u Europi, zapošljava preko 34 000 djelatnika u oko 800 poslovnica, te nudi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice i igračaka. Müller robne marke vrlo brzo su osvojile potrošače zahvaljujući odličnoj kvaliteti po najpovoljnijim cijenama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene