PR
PR

Njemački trgovački lanac Müller 27. rujna 2018. godine otvara novu poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu. Dugoočekivani dolazak Müllera u najveći shopping centar u hrvatski metropoli dio je i ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu kao i projekta proširenja Arena Centra.


Müller ima bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda, kao i poznatih stranih i domaćih brendova po najpovoljnijim cijenama, čime je postao prepoznatljiv na domaćem tržištu.

“Otvorenjem Müllera u najvećem shopping centru u hrvatskoj u metropoli, u Arena Centru dodatno jačamo pozicioniranje na tržištu glavnog grada, kao i regije te nastavljamo ekspanziju na tržištu Hrvatske, koje još uvijek ima veliki potencijal. Vjerujemo da će građani Zagreba, ali i šire biti izuzetno zadovoljni otvorenjem poslovnice upravo u Arena Centru te da će upravo naš vrhunski asortiman dodatno upotpuniti široku shopping ponudu Arena Centra i privući dodatne posjetitelje“, izjavio je g. Arsim Aliu voditelj prodaje Müllera za Hrvatsku i Austriju.

Trgovina Müller u Arena Centru prostire se na cca 1800m2 , a zapošljava preko 50 djelatnika. U ponudi ove poslovnice možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda s odjela drogerije, parfumerije, čarapa i modnih dodataka, papirnice i igračaka. Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u novoj poslovnici.

„Ulazak Müllera dio je strateškog razvoja Arena Centra kao vodeće shopping destinacije u Zagrebu i regiji koji se temelji na osluškivanju interesa i želja naših posjetitelja čije nam je zadovoljstvo i vjernost na prvom mjestu. Trgovina Müller otvorena je u sklopu proširenja Arena Centra kojom se i do sada najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli proširuje za dodatnih 6.000 m2. Sljedeće godine u planu je otvaranje i retail parka na 8.000 m2 prodajne površine čime će se dodatno osnažiti cijela shopping destinacija.“ rekao je Tomislav Dekalić, asset manager za Hrvatsku i Srbiju tvrtke Nepi Rockcastle koja upravlja Arena Centrom.

Vezani članci Profesor Baltazar se vraća! Profesor Baltazar se vraća! Zabavite se u iščekivanju simpatičnog znanstvenika Slika nije dostupna Proizvodi bez glutena "Il pane di Anna" u Müller poslovnicama diljem Hrvatske

 


O Arena Centru:

Arena Centar je već gotovo osam godina omiljeni trgovački centar u Hrvatskoj. Vrhunski modni, sportski, lifestyle i beauty brandovi te odlični kafići i restorani razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar. Arena Centar je dom više od 200 trgovina, dominantan centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, najbolji centar zabave uz kino i kasino te vrhunsko gastronomsko odredište.

O Mülleru:

Müller je osnovan 1953. godine u Njemačkoj. Od otvorenja do danas postao je jedan od najzanimljivijih trgovačkih lanaca širom Europe, s prepoznatljivom njemačkom kvalitetom. Posluje u 7 zemalja u Europi, zapošljava preko 34 000 djelatnika u oko 800 poslovnica, te nudi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice i igračaka. Müller robne marke vrlo brzo su osvojile potrošače zahvaljujući odličnoj kvaliteti po najpovoljnijim cijenama.