Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesna životinja

'Moja koza sa mnom pleše i bleji kad mi zvoni mobitel'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dom jednoga Kineza čuva neobičan ljubimac - koza!

Zhao Huaiyun tvrdi kako je svoju kozu istrenirao da izvodi trikove i ponaša se kao pas čuvar u njegovom domu. Ono što zapanjuje, jest da se 20-mjesečna koza brine i o tome da se Zhao uvijek javi na telefon koji zvoni, kad ga on ostavi tamo gdje ga ne može naći ili čuti, piše Wset China City Daily.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neočekivani saveznik Aktivirala seriju eksplozija: Ukrajinska koza pospremila u bolnicu desetke ruskih vojnika Maska - 2 Problem utječe i na psihu Imate li i vi maskne? Koronakriza iznjedrila je još jedan zdravstveni problem. I muči sve - bez obzira na dob i spol

>> VIDEO: Svinja umislila da je pas

'Uistinu je pametna. Čak i pleše zajedno sa mnom, a zna se i rukovati s gostima', kaže Zhao. Ako se pitate kako ta čudesna koza upozorava svojeg vlasnika da mu zvoni mobitel, postoji objašnjenje i za to. 'kad god čuje da mobitel zvoni, dođe do mene, stavi mi prednje noge na ruke i bleji sve dok se ne javim', pojašnjava Zhao.

Kad psi iz susjedstva dođu krasti hranu iz moje kuće, ona ih tjera, a ako ih ne može sama svladati, odmah dolazi po mene da joj pomognem', rekao je na kraju ponosni vlasnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene