Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlika od 26 godina

Mogla bi mu biti majka, a s njime je u vezi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da ljubav ne poznaje granice, pa ni one dobne pokazala je veza između 42-godišnje Nijemice Heidi K. i njenog mladića, 16-godišnjeg Marija E.

Ovaj neobični par upoznao se u njemačkom gradu Nürnbergu i to u zajednici Jehovinih svjedoka. Mario, učenik za kuhara u srednjoj školi, žalio se kako ima problema kod kuće i s djevojkama, a Heidi mu je, kao i cijela zajednica pomogla da probleme prebrodi. 'Svi smo mu pomagali da riješi svoje probleme. Prvih nekoliko mjeseci našeg druženja bili smo samo prijatelji, a onda je pao prvi poljubac', rekla je Heidi za njemački Bild.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Divan preobražaj Već je 826 dana 'čista' i ponovo se pretvorila u ljepoticu, pogledajte je danas Slika nije dostupna 'Ušao u povijest' OSVANUO U OSIJEKU Grafit za događaj koji je podijelio Hrvatsku javnost

>> Ženski dodir potiče muškarce na veći rizik

Puno starijoj ženi ne smeta velika razlika u godinama, a njen novi dečko ima isto godina kao najmlađe od njeno troje djece koje ima iz prijašnjeg braka. 'On je toliko iskren i to me apsolutno fasciniralo. Osjećaji ne poznaju godine. Moja djeca su rekla kako je Mario dosta mlađi od mene, ali poštuju moju odluku i neće mi se miješati u život', kaže Heidi kojoj je Mario i napisao ljubavnu pjesmu u hip-hop ritmu u kojoj odabranici svojeg srca kaže kako je 'najbolje što mu se dogodilo u životu'.

Mariovi roditelji ne odobravaju ovu vezu, a otac je tražio i sudsku zabranu viđanja njegovog sina s ovoliko starijom ženom. Međutim, prema njemačkim zakonima svi stariji od 16 godina imaju pravo na seksualno samoopredjeljenje tako da je veza potpuno legalna. Međutim, kako tvrde Heidi i Mario, do seksa još nije došlo. 'To nije toliko bitno', istaknula je Heidi.

Odobravate li vezu između starije žene i mladog muškarca

  • Odobravam, ljubav ne poznaje granice
  • Bolje takva veza nego stariji muškarac i mlađa žena
  • Ne odobravam, razlika u godinama ipak ne bi smjela biti prevelika
  • Nemam nikakvo mišljenje o takvoj vezi

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene