Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroj ili glumac?

VIDEO Taekwondoaš nogom nokautirao pljačkaša pa mu zatim spasio život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da sredinom svibnja u Čeljabinsku počinje Svjetsko prvenstvo u taekwondou, pojedini sumnjaju da je riječ o reklami snimljenoj u svrhu promocije natjecanja.

Ruske društvene mreže u ponedjeljak je preplavio intrigantan video iz Čeljabinska, a koji navodno svjedoči herojskim djelima ruskog taekwondo reprezentativca Ilje Batrakova.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Batrakov je, tako barem ukazuje snimka, najprije spriječio pljačku u jednoj draguljarnici, a zatim i spasio život razbojniku kojeg je nesporedno nakon udarca nogom u glavu uhvatio epileptički napadaj.

Da je o Batrakovu riječ otkrili su čitatelji lokalnog portala Hornews, međutim još uvijek nije jasno treba li tog mladića slaviti kao heroja ili glumca.

VIDEO Instalirala je kameru u stan da nadzire mačke, ali je vidjela nešto neočekivano

Naime, pojedini su ruski novinari izrazili sumnju da je sve namješteno, odnosno da je riječ o običnoj reklami snimljenoj uoči Svjetskog prvenstva u taekwondou, a na kojem će sredinom svibnja u Čeljabinsku nastupiti i hrvatski reprezentativci.

Batrakov je novinarima Hornewsa odbio komentirati snimku, a o svemu zasad šuti i tamošnja policija. Također vrijedi spomenuti i to da niti jedna draguljarnica u Čeljabinsku nije potvrdila pokušaj pljačke, pa nam ostaje tek prikazati snimku uz zasad dosupne informacije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene