Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasnula se

VIDEO Instalirala je kameru u stan da nadzire mačke, ali je vidjela nešto neočekivano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je ugradila nadzornu kameru u svoj stan, jedna Njujorčanka mislila je da će pomoću nje samo gledati svoje mačke, ali ubrzo su je šokirali prizori kojima je svjedočila.

U ponedjeljak popodne, jedna žena iz New Yorka, svjedočila je pljački svog vlastitog stana preko kamera koje je ugradila kako bi nadzirala svoje mačke, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Lopov je na očigled užasnute žene pregledavao njezine stvari i uzimao vrijednosti koje su se nalazile u njezinom domu. U svega nekoliko minuta prisvojio je njezin laptop, kameru, nakit...

VIDEO Nevjerojatna snimka: Ovo su pljačkaši koji su odnijeli 600 milijuna kuna!

'Ljudi su mislili da sam luda kada sam 200 dolara potrošila na kameru, a još 100 dolara za usnimavanje materijala, kako bi mogla gledati svoje mačke. Ali ovo mi je neočekivano zapravo dobro došlo', rekla je žena koja je željela ostati anonimna.

Sada uz pomoć snimke može fotografiju pljačkaša poslati policiji, a zamolila je i sve kojima se muškarac sa snimke čini poznat da ga prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene