Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka banka organizira nagradni foto-natječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.


Zagrebačka banka i ove godine organizira nagradni natječaj čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League koje se od 27. do 29. svibnja održava u Milanu. Banka će pobjedniku ovog foto-natječaja omogućiti dobar provod u prijestolnici nogometa i mode te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmice godine.

Vezani članci Policija u Italiji, ilustracija (Foto: AFP) Otkriveni novi šokantni detalji: Ubojica sina (2) u Milanu bio je nasilan i često pod utjecajem droge Slika nije dostupna Iz Zaba Referade ravno na Wembley - "London Te zove!"

U foto-natječaju „Milano te zove“ mogu sudjelovati svi korisnici novog Paketa za mlade, kao i oni koji će to tek postati, koji podijele kreativnu fotografiju 'navijačke euforije' na novom blogu Zagrebačke banke za mlade www.tkokaze.hr. Najkreativnija fotografija osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Milano, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, neće ostati praznih ruku jer je Zagrebačka banka za ostale sudionike pripremila mnoštvo dodatnih UEFA Champions League nagrada.

Nagradni natječaj trajat će do 6. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na Zabinom blogu za mlade www.tkokaze.hr.