Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Foto-natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka banka organizira nagradni foto-natječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Zagrebačka banka i ove godine organizira nagradni natječaj čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League koje se od 27. do 29. svibnja održava u Milanu. Banka će pobjedniku ovog foto-natječaja omogućiti dobar provod u prijestolnici nogometa i mode te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmice godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija neočekivan gost VIDEO "Kći je uzela vrećicu i počela vrištati": U paketu iz trgovine nešto se micalo Nevrijeme u Italiji ima i ozlijeđenih VIDEO Veliko nevrijeme u dijelovima Italije i Švicarske: Dvije osobe preminule, u Milanu oštećen i avion tijekom polijetanja

U foto-natječaju „Milano te zove“ mogu sudjelovati svi korisnici novog Paketa za mlade, kao i oni koji će to tek postati, koji podijele kreativnu fotografiju 'navijačke euforije' na novom blogu Zagrebačke banke za mlade www.tkokaze.hr. Najkreativnija fotografija osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Milano, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, neće ostati praznih ruku jer je Zagrebačka banka za ostale sudionike pripremila mnoštvo dodatnih UEFA Champions League nagrada.

Nagradni natječaj trajat će do 6. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na Zabinom blogu za mlade www.tkokaze.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene