Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo nije nitko očekivao

Ovakav govor maturanta još niste vidjeli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je maturant, tijekom srednjoškolske ceremonije, svojim 'govorom' šokirao sve prisutne! U govoru je spomenuo prijatelje, profesore, obitelj...Pogledajte ga!

Umjesto dosadnog govora - 'odrepani'! Maturant Samuel 'Blowfish' Blyveis u svojim stihovima vodi brucoše kroz ono što ih očekuje u iduće 4 godine, poput dobivanja auta, polaganja prijemnog ispita za fakultet, pronalaska pratnje za maturalnu zabavu i sl. na šaljiv i zanimljiv način. S okupljenima je podijelio i par savjeta kako ostati doslijedan sam sebi, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Nada Vinšek, baka reperica - 1 Nikad nije kasno Ona je najkul baka koju ćete ikad upoznati: Baka reperica sluša Eminema i "Đej Đija", a uz Kandžijinu pomoć snimila je i singl Slika nije dostupna Joško Bilandžić u Dnevniku Nove TV S VRHA UPISA NA POPULARNU MEDICINU 'Na nama mladima je da barem pokušamo nešto popraviti'

Samuelov netradicionalni govor oduševio je okupljene prijatelje, obitelj, ali i profesore koje je Samuel uspio nasmijati. Svi su ga bodrili pljeskom dok je 'repao' svoj govor.

Iako je njegova pjesma „ Kako 'preživjeti' srednju školu“ oduševila publiku, Samuel ipak nije prvi učenik koji je svoj govor „odrepao“. To je prošle godine učinila Alaine Caudle, kojoj je čak pošlo za rukom rasplesati svoje kolege.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene