Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavanje u Kini

Vatrogasci ženi vadili masažer koji se upetljao u kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako s glave nije mogla skinuti masažer u koji joj je zapela kosa, Kineskinja Zheng u pomoć je pozvala vatrogasce.

Vatrogasci su došli spasiti 64-godišnju ženu kojoj se kosa upetljala u masažer, javlja kineska državna televizija CCTV, prenosi APTN.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

Gospođa Zheng iz kineske provncije Sečuan, zapetljala je kosu u masažer koji je koristila kako bi ublažila bolove u vratnoj kralješnici.

Masažer su joj isprva pokušali ukloniti članovi njezine obitelji, ali nisu uspjeli. Stoga su nazvali lokalnu vatrogasnu postaju.

>> Željela očistiti grob pa se poskliznula niz liticu

Vatrogasci su ubrzo došli u njihov dom i, kako su ispričali, vidjeli su gospođu Zheng kako sjedi na podu i drži masažer iznad glave. Odrezana kosa bila je posvuda oko nje.

Nakon detaljnog pregleda, vatrogasci su odlučili koristiti odvijače i drugi alat za rastavljanje masažera, što je trajalo oko dva sata.

Gospođa Zheng nije imala teže ozlijede. Osim ošišane kose, djelomično joj je natekla glava.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene