Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na planini

Željela očistiti grob pa se poskliznula niz liticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se pokušala popeti planinom da dođe do groba svoje obitelji kako bi ga počistila, jedna je Kineskinja pala niz liticu.

Ženu su spašavali vatrogasci iz Suzhoua. Oni su oko 13 sati u ponedjeljak primili dojavu da jedna žena visi s litice na teškom terenu i mogla bi svaki trenutak pasti. Na mjesto događaja upućeno je 12 vatrogasaca i dva vozila kako bi je spasili.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih

Odlučili su da će do nje doći velikim bagerom koji je trebao podići spasioca koji je pak trebao spustiti ženu. Sve je pošlo po planu, piše APTN.

Kako je ispričala žena koja je ostala anonimna, počela se penjati planinom kako bi otišla do groba svojih roditelj. Željela ga je počistiti. Ali se slučajno poskliznula i pala.

Mnogi Kinezi preminulim članovima svoje obitelji odaju počast tijekom festivala Qingming.

Spašavanje ove Kineskinje možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene