Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroj sa slušnim aparatićem

Marvel napravio superheroja u čast 4-godišnjaka koji ne čuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marvel Comics je pokazao 4-godišnjem Anthonyju Smithu iz New Hampshirea da su superheroji jedinstveni onoliko koliko su jaki.

Anthony Smith ne čuje na desno uho, a u lijevom gubi sluh. 4-godišnjak iz Salema je donedavno nosio slušni aparatić, no jednog se jutra probudio i odlučio da ga više neće nositi, javlja MyFoxBoston.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

>> Dječak (12) iz plamteće kuće izvukao troje braće, sestru i kućne ljubimce!

Anthony je svojoj majci rekao da superheroji ne nose slušne aparatiće, a njeggova se majka odlučila obratiti za pomoć Marvel Comicsu, carstvu koje je naparavilo Spidermana i Osvetnike. Poslala im je email kako bi joj pomogli da pronađe heroja koji pati od gubitka sluha. 

Iz Marvela joj je stigao crtež superheroja imena Hawkeye koji je izgubio 80 posto sluha i nosi slušni aparatić. No, nisu stali ni na tome. Anthonyju su kasnije poslali crtež novog superheroja - Plavo Uho, nazvanog po slušnom aparatiću koji su Anthony i njegova majka uvijek tako zvali.

Anthony sada ponovno nosi aparatić i može se 'boriti i pomagati ljudima'. U vrtiću za djecu s problemima sa sluhom, koji Anthony pohađa, nedavno su organizirali tjedan superheroja kako bi djecu inspirirali da prebrode svoja ograničenja.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene