Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Mama, u dvorištu nam je medvjed', rekla je 12-godišnja Lara Krineski Joyce svojoj majci, koja je pripremala jelo u kuhinji.


Zaprepaštena Anne Krineski Joyce provirila je kroz prozor kuhinje i odmah nazvala službu 911. S njom su u kuhinji bila još dva sina, 9-godišnjak i 3-godišnjak.

Vezani članci Medvjedi u bazenu Medvjedi su sve hrabriji, više ne ulaze u kuće samo zbog hrane Medvjed na vratima Netko im pozvonio na vrata u 22h, sva sreća da su provjerili sigurnosnu kameru prije otvaranja

'Živimo u rezidencijalnom dijelu. Činjenica da smo vidjeli jednog je šokantna', rekla je za CBS uznemirena majka. No, čini se kako je crni medvjed samo pokušavao pronaći malo osvježenja od vrućina u bazenu u njihovom dvorištu.

>> Šok u ZOO-u: Medvjed kamenom razbio podvodno staklo!

'Uronio je glavu u bazen i popio malo vode. Mislim da mu se nije svidio klor u vodi. Tada se malo rashladio i nastavio dalje', rekla je majka troje djece.

Njezin stariji, 9-godišnji sin, fotografirao je medvjeda, dok je ona zvala službu 911 upomoć. Policija je brzo stigla, no medvjed je već dotad otišao. Bliski susret prošao je bez posljedica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.