Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S neba pa u rebra

Majku je uvjerio da joj je asteroid pogodio auto, povod će vas raznježiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada ste zafrkant kojeg na YouTubeu prati gotovo 3 milijuna ljudi, naravno da se pokloni ne predaju tek tako, daleko od očiju obožavatelja.

Kako izmamiti majci suze na oči na Majčin dan? Dovedite prijatelja s rovokopačem da joj zgnječi automobil, pa ga zatim još poklopite čim većom stijenom.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Eto, upravo takvo što je učinio zafrkant Dennis Roady, koji je potom ženi koja ga je rodila objasnio da joj je automobil pogodio - asteroid!

Komedija dana: Preplašeni radnik oduzeo Boltu titulu najbržeg čovjeka na svijetu

No, prije nego što se upitate što nije u redu s Roadyjem, pročitajte i nastavak. Jer mladić je to učinio iz čiste ljubavi.

Naime, budući da se mamin automobil neprestano kvario zbog čega je trošila silne novce, Roady je odlučio prekinuti tu agoniju te joj kupiti posve novi. 

Dapače, na razne je popravke u 16 godina potrošila više nego što ju je auto stajao kada ga je kupila 2000., ali i unatoč tome se iz sentimentalnih razloga s njim oprostila uz poljubac a ne uz udarac kao što je Dennis od nje tražio. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene