Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena obitelj

Majka i kćerka se našle nakon 75 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Minka Disbrow sada ima 100 godina. Silovana je kada je imala samo 16 godina, a rođenu kćerku dala je na posvajanje. Vidjela ju je tek 2006., a od tada zajedno slave rođendane.

Minka se odavno prestala nmadati da će ikada vidjeti svoju kćerku Betty Jane koju je rodila kada je imala samo 16 godina. Tada je bila silovana, a malenu Betty bila je prisiljena dati na posvajanje. Sve što je imala od nje bila je crno-bijela fotografja malene Jane u košarici.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Ilustracija Tragedija i tuga Roditelji preminulog dječaka: "Zašto nam to rade? Neka znaju da djecu nikada neće dobiti"

No 2006. zazvonio je telefon u njezinom domu u Californiji. Nekoliko dana kasnije dogodilo se ono o čemu je uvijek sanjala - upoznala je svoju kćerku, 77-godišnju Ruth Lee. Tada je saznala da ima i šestero unučadi za koje, naravno, nije znala da postoje. Minka je sada 100-godišnjakinja i u ovih ih je par godina sve upoznala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene