Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Magista kopačke zauvijek mijenjaju nogomet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Revolucionarna inovativnost tvrtke u performansama obuće nastavlja se i ovog puta, Nikeove nove Magista kopačke redefiniraju izgled i osjećaj kopačke

S poboljšanim pristajanjem, kontaktom i prianjanjem, kopačke su dizajnirane za kreativne igrače. Nike Flyknit tehnologija posebno je prilagođena nogometu omogućujući da noga bolje i bliže prijanja kopački omogućujući tako bolji osjećaj za loptu, ali i njenu kontrolu.

Nikeov dizajnerski tim surađivao je s najboljim svjetskim playmakerima, među kojima su i Andres Iniesta i Mario Gotze. Upravo su im oni dali vrijedne informacije o svojim potrebama, na temelju čega Magista sprečava i najmanju mogućnost ograničavanja kreativnosti igre u kojoj je prostor ključni faktor.

Magista je dizajnirana kao produženi dio tijela igrača. To nije kopačka koja se stavlja na stopalo, nego kopačka koja se s zajedno njime kreće.“, kaže Phil McCartney, potpredsjednik Nikeovog odjela usavršavanje sportske obuće.

Flyknit tehnologija donosi jedinstvenu prilagodljivost i kontrolu, stvarajući osjećaj druge kože, kao da nosite čarape, te osigurava stabilnost i čvrstoću posebnom pletenom strukturom. Magista također sadržava poseban Dynamic Fit izrez na stražnjem obrubu čime se stopalo bolje „zaključava“ u kopački, poboljšava se svjesnost o svim pokretima te osjećaju za teren i loptu.

Magista je dizajnirana za igrača koji je neprestano u pokretu, gradi igru I kreira napad. U igri koja je postala brža nego ikad, mentalno I fizički, prostor je ključni element. Dok Magista igrač neprestano stvara prilike na terenu, mora se koncentrirati na situaciju ispred sebe, vidjeti prolaz koji nitko drugi ne vidi. Magista u potpunosti oslobađa i potiče igrača da iskaže sav svoj potencijal I da se usredotoči na sekundu koja bi mogla promijeniti tijek cijele igre.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene