Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijepi putnik

SNIMKA 'RASTURILA' INTERNET Video pogledan 5 milijuna puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna preslatka maca imala je u nedjelju priliku promatrati Kourou u Francuskoj Gvajani iz doista jedinstvene perspektive za njezinu vrstu.

Naime, maca je provela kraći let na krilu zrakoplova Skyranger, a kako je prije odlaska pod oblake nije primijetio pilotu Romainu Jantotu ni danas nije potpuno jasno.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Ilustracija Hitan povratak Prekinut let za Barcelonu! Proglašena je "biološka opasnost": Morali su iščupati tepih

Bilo kako bilo, maca je na tlo je vraćena živa i zdrava, a Jantot je potvrdio kako je u međuvremenu postala maskota kluba (dodajmo tome da je postala i junakinja dana na YouTubeu jer je video već skupio pet milijuna pregleda, op.a.). 

Upoznajte macu medicinsku sestru: Ljubi, grli i tješi druge bolesne životinje

Pogledajte kako se samo mladi pilot iznenadio kada ju je ugledalo, ali i kako se maca nevjerojatno hrabro držala jednom nakon što je prošetala po krilu i pronašla mjesto za koje će se uhvatiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene