Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro dobrim vraća

Upoznajte macu medicinsku sestru: Ljubi, grli i tješi druge bolesne životinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rademenes je u sklonište stigla u jako teškom stanju, no jednom kada je pronašla volju za životom i pobijedila bolest, odmah je počela iskazivati silno suosjećanje prema onima koji tek prolaze muke.

Crna mačka imena Rademenes stekla je preko noći milijune iskrenih obožavatelja nakon što su je poljski mediji predstavili ostatku svijeta i pojasnili da si je nadjenula ulogu anđela čuvara i medicinske sestre.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima

Naime, Rademenes svakodnevno pruža utjehu svim pacijentima skloništa za nezbrinute životinje u Bydgoszczu bez obzira bili oni psi ili mačke, a to čini tako što ih redom masira, grli, ljubi ili uz njih prede.

Zanimljivo, Rademenes je u sklonište stigla lani također kao pacijent, i to teško upaljenog respiratornog trakta kada je imala samo dva mjeseca, međutim veterinarka Lucy Kuziel-Zawalich joj je odlučila pomoći umjesto da je prema želji vlasnika uspava.

Bila je u tako teškom stanju da je dugo živjela izolitrana od ostalih životinja, no jednom kada je pronašla volju za životom i pobijedila svoje muke, odmah je počela iskazivati silno suosjećanje i tetošiti bolesne drugove.

"Jako je obazriva prema životinjama koje se oporavljaju od operacija. Svakoj će od njih prići i pružiti joj podršku uz zagrljaj i poljubac", izjavila je Kuziel-Zawalich, čije riječi potvrđuju ove predivne slike.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene