Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rademenes je u sklonište stigla u jako teškom stanju, no jednom kada je pronašla volju za životom i pobijedila bolest, odmah je počela iskazivati silno suosjećanje prema onima koji tek prolaze muke.


Crna mačka imena Rademenes stekla je preko noći milijune iskrenih obožavatelja nakon što su je poljski mediji predstavili ostatku svijeta i pojasnili da si je nadjenula ulogu anđela čuvara i medicinske sestre.

Vezani članci Potres u Turskoj Velika radost u Turskoj: Alex je spašen iz ruševina 23 dana nakon razornog potresa Specijalizacija za medicinske sestre - 1 Medicinske sestre preuzimaju dio poslova liječnika: Dnevnik Nove TV provjerio je što će to značiti za pacijente

Naime, Rademenes svakodnevno pruža utjehu svim pacijentima skloništa za nezbrinute životinje u Bydgoszczu bez obzira bili oni psi ili mačke, a to čini tako što ih redom masira, grli, ljubi ili uz njih prede.

Zanimljivo, Rademenes je u sklonište stigla lani također kao pacijent, i to teško upaljenog respiratornog trakta kada je imala samo dva mjeseca, međutim veterinarka Lucy Kuziel-Zawalich joj je odlučila pomoći umjesto da je prema želji vlasnika uspava.

Bila je u tako teškom stanju da je dugo živjela izolitrana od ostalih životinja, no jednom kada je pronašla volju za životom i pobijedila svoje muke, odmah je počela iskazivati silno suosjećanje i tetošiti bolesne drugove.

"Jako je obazriva prema životinjama koje se oporavljaju od operacija. Svakoj će od njih prići i pružiti joj podršku uz zagrljaj i poljubac", izjavila je Kuziel-Zawalich, čije riječi potvrđuju ove predivne slike.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju