Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudna li čuda

Lovac uslikao NLO, NLO uslikao njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovac se našao 'oči u oči' s NLO-om, doista.

Lovac Bob Pitzer gledao je svoja posla s puškom u ruci, u potrazi za divljači, no onda je primijetio neobičan objekt kako aterira prema tlu. 'Takvo što u životu nisam vidio', rekao je Pitzer, a prenosi The UFO Chronicles.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost

Pitzer živi u Auburnu i što se njega tiče, on je imao susret s NLO-om. Nije potegao pušku na objekt, već je posegnuo za mobitelom i uslikao ga, no ono što nije znao jest da je čudni objekt uslikao i njega. Američki mediji, naravno, imaju obje strane priče.

Što god da je taj NLO predstavljao, Pitzeru se učinilo kako ga zanima njegov kamionet, oko kojeg je lebdio. Bio je spreman i zaželjeti mu dobrodošlicu, ukoliko bi se pokazao prijetećim prema njemu, ili njegovom vozilu, ali ne riječima, već hicima iz puške.

Kad je NLO napokon sletio, Pitzer mu se približio i proučio ga te uvidio da se radi o ljudskoj napravi, jer je na sebi imala naljepnicu JP Aerospace. Zapravo, radilo se o letjelici koja je dva sata prethodno lansirana s mjesta udaljenog oko 75 kilometara od mjesta pada. Letjelica je poslana na rub svemira u sklopu znanstvene misije, a na tlo je pala nakon što je jedan od njezina dva balona pukao visoko u Zemljinoj atmosferi.

Na kraju, jedini 'hici' koje je Pitzer 'opalio', bili su oni iz fotoaparata mobitela, čime je prijateljima dokazivao kako je upravo on uslikao pravi NLO, naravno, u šali. On u NLO-e zapravo i ne vjeruje.

Eksperimentalnu letjelicu privezao je za obližnju stijenu na mjestu pronalaska i nazvao JP Aerospace te ih uputio kako da pronađu svoju letjelicu. Zahvalili su mu na pomoći.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene