Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snalažljiv starac

Lopova zarobio štapom za hodanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je lopov loše završio kada se namjerio na starca koji jedva može hodati. 61-godišnjak u Novom Južnom Walesu sa štapom za hodanje lopova je za zid.

Lopov je pokušao provaliti u kuću, u kojoj su osim 61-godišnjaka, spavale još dvije žene, u dobi od 58 i 80 godina.

Pročitajte i ovo Susjed Petar Morović (Foto: Dnevnik.hr) Oporavlja se u šibenskoj bolnici Kako je susjed pronašao 84-godišnjaka koji je četiri dana bez hrane i vode bio u jami: "Ja ga zovem, a on kaže – Pere, pomozi!" Slika nije dostupna Tražio 3500 kuna Odbijen Bunjčev zahtjev da mu država isplati naočale razbijene u deložaciji: ''Policajci su mi prijetili da će mi iščupati testise''

Mlađu ženu je probudila galama, a tada je ona probudila svog supruga. Dok je muškarac lopova uspio svojim štapom prikliještiti za zid, njegova je supruga zvala policiju.

>> Opljačkao banku i nudio 1000 dolara za bijeg

23-godišnji lopov Narrandera optužen je za nasilni upad. Policijski inspektor Tony Reneker pohvalio je muškarčevu hrabrost, ali naglasio da se drugi ljudi na taj način ne pokušavaju obračunati s lopovima, piše Couriermail.

'Odmah nazovite policiju i sakrijte se na sigurno. Lopovi su većinom naoružani i mogli bi vas ozlijediti', rekao je Reneker.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene