Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udvarači, pripremite se

Ljepotica zaštitila motoristu i postala najpoželjnija anonimka mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Candii Banks, djevojci koja inače obožava automobile, motore, utrke, pse i oružje, sada je da se pripremi na lavinu udvarača iz cijelog svijeta.

Pročitajte i ovo Motori - 4 Okupili se kolekcionari Prolaze godine, ali Tomos ostaje: "Ima Hajduk, ima Jugoplastika, a najgori su mi ovi što dođu i mašu novcima" Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Candii Banks, do jučer potpuno anonimna Australka iz Sydneyja, za čas zavukla se u srca brojnih muškaraca zahvaljujući videu koji je nametnuo zaključak da je prava duša od cure, ali i slikama koje svjedoče da je prvorazredna ljepotica. 

Banks je u utorak ujutro izjurila iz automobila kako bi zaštitila motoristu na kojeg je u društvu kćeri verbalno nasrnula ekstremno neugodna vozačica, te je ostala nevjerojatno smirena unatoč silnim uvredama koje je morala pretrpjeti. 

Koliko smo uspjeli shvatiti, gospođu je izbacilo iz takta to što se motorist progurao ispred nje na semaforu, a nešto kasnije je njezinom krivnjom umalo došlo i do sudara kada ga je pokušala preteći u traci. 

Kako bilo, Banks je savršeno odradila ulogu mirotvorke, te joj se sada valja pripremiti na lavinu udvarača jer su joj radoznali "internetski surferi" otkrili profil na Facebooku. 

Iz objava nisu doznali je li u vezi, ali sada znaju da Candii obožava automobile, motore, utrke, pse, ali i oružje. Žena za vas? Pokušajte nekom porukom.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene