Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija trajala dva sata

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Iz nosa mu izvadili 50 crva koji su mu jeli nos i lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici pretpostavljaju da su nekako jajašca muhe dospjela u muškarčev nos, a onda su se izlegle ličinke, odnosno crvi.

Liječnici su 55-godišnjem Indijcu iz nosa izvadili 50 crva. Postojala je opasnost da mu počnu jesti oči, što bi dovelo do sljepoće pa možda i smrti.

Operacija je trajala dva sata. Liječnici pretpostavljaju da su nekako jajašca muhe dospjela u muškarčev nos a onda su se izlegle ličinke, odnosno crvi. Hrane se krvlju, u ovom slučaju ljudskim mesom, a svaki je bio dugačak oko jedan centimetar. Da ih nisu otklonili, liječnici zaključuju kako bi sigurno pojeli kosti i meko tkivo lica svoje žrtve, piše Independent.

Doktor Meenesh Juvekar koji je izveo operaciju snimku je stavio i na You Tube.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očajni zbog siromaštva Prevarili Nepalce na crnom tržištu: Prodavali vlastite bubrege, rekli im da će im izrasti novi Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

Ovaj čovjek ništa ne jede niti pije već više od 70 godina!

Inače, za tropske krajeve ili život u lošim higijenskim uvjetima nije toliko neouobičajeno da se u ljudsko tijelo 'usele' i životinjske vrste. Žrtve obično nisu svjesne da imaju crviće, već osjećaju da ih nešto iritira, muči ih kihanje ili glavobolje.

UPOZORAVAMO DA JE VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene