Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I znanstvenici potvrdili

Ovaj čovjek ništa ne jede niti pije već više od 70 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Indijac tvrdi da nije jeo niti pio ništa već 74 godine. Znanstveno je dokazano da govori istinu.

Prahlad Jani je 85-godišnjak koji živi u pećini Amba bez hrane i vode. Kaže da je svoj dom, u potrazi za duhovnim misterijem, napustio kad je imao sedam godina, a sa 11 godina ga je blagoslovila božica Amba, piše Spirit Science and metaphysics.

Pročitajte i ovo Red za pučku kuhinju Pomoć najpotrebnijima Dugački red ispred pučke kuhinje: "To je slika našeg svijeta" Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Kako se planira ostvariti smanjenje emisije ugljika u atmosferu? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić

Od tog blagoslivljanja, Prahlad Jani živi bez hrane i vode, a svoju održivost dobiva iz, kako tvrdi 'nektara koji se filtrira kroz rupu u njegovom jeziku'.

Njegove je tvrdnje znanstveno proučavao tim sastavljen od 30 znanstvenika tijekom tri tjedna, podvrgnuvši ga nizu bolničkih testova.

Zbog lošeg zakona umjesto da nahrane gladne, hranu bacaju!

U bolnici su ga promatrali pomoću nadzornih kamera i utvrdili kako ništa nije jeo ni pio cijelo vrijeme koliko je ondje proveo. Bilo koji drugi čovjek bi za toliko uskraćivanja hrane i vode preminuo, ali Jani nije bio ni malaksao. Nije urinirao ni imao stolicu.

Liječnici su bili iznenađeni.

'Vjerujemo da je tijelo Prahlad Janija prošlo biološku transformaciju kao rezultat meditacije i snažne joge u potpuno prirodnom okruženju u kojem obitava', kažu liječnici.

Indijski znanstvenici pretpostavljaju da je ovaj fenomen povezan s Amrtiom Chakrom (čakrom trećeg oka), budući da Vede govore o tome kako je ona u mogućnosti proizvesti božanstveni nektar koji sadrži život.

Štoviše, njegov mozak sliči 25-godišnjaku, a on ima 83 godine. Njegove prakse su nekako misteriozno transformirale biološko funkcioniranje njegovog tijela, koje više ne treba energiju i hranjivost iz materijalnih izvora.

Znanstveno razumijevanje načina na koji se može preživjeti bez hrane i vode može pomoći u mnogim ostalim društvenim sferama, kao što je slanje čovjeka na daleka svemirska putovanja. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene