Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodile četvero djece

Lezbijski par dobio dva para blizanaca u dva tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lezbijski par koji je želio imati dijete, dobio je četvero djece u dva tjedna. Obje su žene, naime, rodile blizance.

Laura Calvin i Sheri Green iz Naplesa sa Floride, zatrudnjele su umjetnom oplodnjom i bile su zadivljene kada su otkrile da obje očekuju blizance, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za majkom Šok na školskom dvorištu: Pronađena tek rođena beba, pothlađena i jedva živa Slika nije dostupna Šok u BiH Sedam djevojčica koje su zatrudnjele na školskom izletu - pobacile su!

Laura i Sheri djecu su pokušavale dobiti više od tri godine, a sada su ponosne majke tri djevojčice i jednog dječaka. Svi će ovaj mjesec napuniti godinu dana. Ove žene upoznale su se 2007. godine i od tada žele djecu. Ubrzo su započele postupke umjetne oplodnje kako bi dobile vlastite potomke.

>> Nakon duplih četvorki, rodila blizance

Calvin je bila trudna 2009. godine. Nosila je blizance koje je izgubila. Sljedeći puta obje su se podvrgnule umjetnoj oplodnji. Njihov liječnik dr. Craig Sweet, predložio im je da se umjetnom oplodnjom umetnu po dva embrija i u Lauru i u Sheri. Nakon međusobnog dogovora obje su pristale na to. Iako su šanse da obje zatrudne bile male, upravo se to dogodilo i Lauri i Sheri. Prilikom ultrazvučnog pregleda u šestom tjednu trudnoće, saznale su da obje očekuju blizance.

Međutim, nakon pet mjeseci trudnoće su se zakomplicirale, a za pet mjeseci, žene su bile prisiljene mirovati do kraja trudnoće. U 31. tjednu trudnoće, Laura je rodila djevojčicu i dječaka koje je par nazvao Brianna i Derreck. Dva tjedna kasnije Sheri je također rodila dvije djevojčice Cason i Anthony.

'Ovi roditelji nisu drugačiji od ostalih roditelja', rekao je dr. Sweet. 'Oni će učiniti sve što trebaju učiniti i voljet će svoju djecu', dodaje dr. Sweet. O djeci se brinu prema rasporedu u kojem se izmjenjuju svaka dva i pol sata kako bi ih nahranile i presvukle. Pomažu im i dvije dadilje koje dolaze tri puta tjedno. Za to vrijeme obje majke rade.

Jedna soba u njihovoj peterosobnoj kući namijenjena je samo za presvlačenje pelena, dok je druga ispunjena krevetićima u kojima djeca spavaju. Sada sretan par čeka proslavu prvog rođendana svoje četvero djece.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene